Kategorie

Pánské dioptrické brýle Jaguar 31010

Elegantní dioptrické brýle JAGUAR jsou synonymem moderních tvarů, kvalitních nealergických materiálů a umožňují komfortní nošení. Pánské plastové brýlové obruby jsou vhodné pro brýle na čtení i na dálku. Brýlové obroučky umožňují použití jako sluneční brýle nebo módní brýle bez dioptrií.  Hlubší brýlové obroučky umožňují použití i jako multifokální brýle.

Více informací

Sleva!
3 770 Kč vč. DPH

5 800 Kč vč. DPH

(cena snížena o 35 %)

Elegantní dioptrické brýle JAGUAR jsou synonymem moderních tvarů, kvalitních nealergických materiálů a umožňují komfortní nošení. Pánské plastové brýlové obruby jsou vhodné pro brýle na čtení i na dálku. Brýlové obroučky umožňují použití jako sluneční brýle nebo módní brýle bez dioptrií.  Hlubší brýlové obroučky umožňují použití i jako multifokální brýle. Máte rád eleganci a styl? Pak si vyberte brýlové obruby Jaguar.


Doporučujeme odlehčené tvrzené plastové brýlové čočky s antireflexem Crizal Forte. Nakupujte levné brýle online, oční optika Maja Praha vám dodá hotové brýle domů, akceptujeme i poukázky Sodexo Flexi Pass, Edenred Ticket Benefits.

  • Stranice délka 135 mm
  • Očnice šířka 58 mm
  • Nosník šířka 12 mm
  • Šířka brýlí 128 mm

Zatím nebyl přidán žádný komentář. Můžete být první...